VILLA FOR ENDEN AF EN LUKKET VEJ I VINDINGE

KVARTERET:
Glæd jer til en dejlig nærhed til hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver jer det bedste fra to verdener. I får kort afstand til Vindinge Skole, SFO, to integrerede institutioner, købmand og bus. Tilmed er der et stisystem til skolen, som går op til 9. klasse. Området har et rigt foreningsliv og mange fritidsaktiviteter som E-sport, spejder, ridning og idrætsfaciliteter. Der er heller ikke langt til naturskønne Hedeland med motorcrossbane, powerfitnessbane, skibakke og golfbaner, ligesom der er ridestier, naturlegeplads og hundeskov. Læg dertil en rolig beliggenhed for enden af en lukket vej, og resultatet bliver en perfekt base for familelivet.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1969 er placeret på en 848 kvm stor grund. Indenfor bydes I velkommen i entréen, hvorfra de 143 kvm udfolder sig via en veldisponeret planløsning, som egner sig perfekt til børnefamilien.

Trumfkortet er den rummelige stue med velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Her kan I indrette en hyggelig spiseplads og placere en sofagruppe. På varme dage kan I åbne stuens terrassedør, så der skabes en flydende overgang mellem ude og inde.

Køkkenet har et Liebherr-kølefryseskab fra 2021, en ovn i ergonomisk højde og en praktisk spiseplads, som samler jer om madlavning og samvær. I de fire værelser kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden er to af værelserne sammenhængende. Endelig er der to badeværelser med gulvvarme og et bryggers med udgang til carporten.

Udenfor venter en dejlig have, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er en græsplæne til børnenes leg og to skønne terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel, mens udepejsen spreder varme og hygge på kølige dage. Som bonus er der et skur og en stor carport med et nyere tag fra 2018.