VELHOLDT BYVILLA I EN KLASSE FOR SIG

KVARTERET:
I bosætter jer tæt på Roskilde centrum og Roskilde Station, og I kan også være på Ro's Torv i løbet af ingen tid. I har derudover let adgang til motorvejen, hvorfra I kan være i København på 25 minutter. Den centrale beliggenhed giver, som prikken over i'et, børnene få minutter til skole, ny svømmehal samt til flere fritidsaktiviteter, hvilket i bund og grund får jeres dagligdag til at glide let.

EJENDOMMEN:
I overtager nøglerne til denne fine, gamle patriciervilla fra 1906, som råder over en 757 kvm stor grund, hvor den arkitekttegnede have byder på en hyggelig pergola og skøn beplantning samt flere forskellige terrasser. Boligarealet byder indenfor på 195kvm, og I kan især glæde jer til stueplan, som bliver hele familiens naturlige samlingspunkt. Køkken-alrummet har et klassisk Multiform-køkken med plads til alle køkken-remedierne, og der er tilmed rum til et spisebord i midten, som giver jer muligheden for at være sammen på tværs af forskellige aktiviteter. Fra alrummet kan I træde ind i opholdsrummene, som er to lyse og indbydende stuer en suite, der er prydet med velholdte og originale plankegulve og 3 meter til loftet. Videre finder I et værelse, et praktisk bryggers med elementer i samme stil fra multiform samt et værelse, der kan benyttes som kontor. På første sal er der i alt fire rummelige og lyse værelser samt et badeværelse fra 2018. Flere døre, vinduer og gulve fik også en omgang heroppe i 2020, mens de fritlagte spær skaber en skøn atmosfære. Kælderen er tør og anvendelig med et par disponible rum.

Udenfor venter der mange forskellige terrasser, hvoraf den store er orienteret mod syd/vest. Dertil får de grønne fingre frit spil i havens mange bede, mens der sagtens kan spilles bold på plænen. Kort fortalt - skal dette hus opleves.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741