FLOT OG MODERNISERET VILLA MIDT I SVOGERSLEV

KVARTERET:
Boligen ligger i meget børnevenligt villakvarter, helt centralt i Svogerslev på en blind vej. Her er man tæt på store grønne områder samt fodbold- og tennisbanerne på "Engen". I selve Svogerslev findes et stort stisystem til bl.a. Lynghøjskolen, daginstitutioner, flere indkøbsmuligheder samt busforbindelse til Roskilde. Man kan nemt cykle til Roskilde, Boserup Skov eller Herslev Strand og lystbådehavn, hvis du ønsker naturoplevelser ud over dem i nærmiljøet som eks. Svogerslev Sø, Lynghøjsøerne eller Skjoldungestien. I bil kan du komme til København på ca. 35 minutter.

EJENDOMMEN:
Denne indbydende villa fordeler sig over velindrettede 150 kvm. Den er opført i 1969, og er i de seneste år forvandlet til et lyst og lækkert hjem med god plads. Den aflukkede have er sydvestvendt og er på 611 kvm.

Selve boligen indeholder en klassisk entre med døre til gæstetoilet, et pænt og opdateret badeværelse samt 3 soveværelser - alle med gode størrelser. Længere inde finde I en imponerende flot og stor vinkelstue på ca. 60 kvm. med helt nyt gulv og udgang til terrasse og have. I stuen er der rigeligt plads til både spisestue og sofaafdeling mm. I åben forbindelse til det oplagte spisestueområde er et meget gennemført køkken fra 2022.

Bag køkkenet findes et praktisk bryggers med fin plads til vaskemaskine, fjernvarmeanlæg samt bordplade med køkkenvask. Herfra udgang til carporten og p-plads.

Boligen har desuden fået skiftet tagbelægningen for en årrække siden, og flere vinduer er skiftet til lavenergiruder i samme periode.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741