VELHOLDT VILLA MED ROLIG, NATURSKØN BELIGGENHED I SVOGERSLEV

KVARTERET:
Svogerslev forener på fin vis grønne områder med hverdagens gøremål. I kan glæde jer til en rolig placering på en blind vej. Oveni er der kun én nabo, ligesom I bor ned til et stort engareal, som tilsammen sikrer jer fredelige og naturskønne omgivelser. Herfra finder I bus, indkøb, skole og daginstitution som I nemt kan gå til via trygt stisystem. Desuden kan I få pulsen op i sportshallen, eller på de nærliggende boldbaner mens Lynghøjsøerne sætter tempoet ned med hyggelige gåture eller en tur i badesøen. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Roskilde centrum kan klares på få minutter eller de 4 kilometer kan tilbagelægges på cykel.

EJENDOMMEN:
Den velholdte ejendom fra 1978 er placeret på en 982 kvm stor grund på en helt unik beliggenhed i fredelige omgivelser. I bydes velkommen i entréen, hvorfra de 134 kvm udfolder sig via en veldisponeret planløsning, som får boligen til at virke mere rummelig.
Boligens hjerterum er den store stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald og udgang til stor terrasse og den veltrimmede have. De store vinduespartier forener på harmonisk vis udemiljøet og indbyder til terrasseliv om sommeren. Det klassiske køkken har hvide elementer med god opbevaringsplads, så træbordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der en spiseplads, hvor børnene kan sidde og tegne, mens I lægger sidste hånd på middagen.

Boligen rummer hele fire værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre finder I et moderniseret badeværelse med nyere møblement og bruseniche, samt et bryggers med plads til vaskefaciliteter i ergonomisk højde. Desuden skal det nævnes, at huset har fjernvarme.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, stor have, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er en nem græsplæne til børnenes leg og aktiviteter i det fri, mens de tre terrasser indbyder til privatliv og frokost under åben himmel. Som bonus er der en carport og et udhus.

Kort og godt en velindrettet bolig nær naturen og hverdagens gøremål.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981