LYS 5-VÆRELSES LEJLIGHED

KVARTERET:
Dommervænget er kendetegnet ved afstand mellem bygningerne, grønne fællesområder, mulighed for at leje garage og ligger i kort afstand fra skole, institutioner, Roskilde Badet og Ro's Torv. Bybussen er få hundrede meter væk, Roskilde station nåes hurtigt på cyklen og i bil, er du på motorvejen på under 5 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 3 etager i 1968 og er en del af velfungerende ejerforening som har gennemført tagrenovering og udskiftning af vinduer med energiruder. Der er fælles parkeringsplads og til lejligheden medfølger P-licens, eget kælderrum, adgang til fælles cykel- og vaskekælder. Desuden en god og veldrevet ejerforening med professionel administrator og statsautoriseret revisor.

LEJLIGHEDEN:
Meget oprindelig 5-værelses lejlighed med vestvendt altan. Boligen er beliggende på 1. sal og med masser af lysindfald og afstand til nabobebyggelse. Lejligheden byder på en rummelig stue med plads til både spiseplads og sofaområde. Stuen er med energiruder mod vest og med udgang til altan med kig ned til legeplads. Via stor entre/indgangsparti med indbygget garderobeskab er der bl.a. adgang til klassisk køkken, med spiseplads ved det østvendte vindue. Boligens tre værelser er fra 7-11 kvm. Badeværelset er formentlig fra ejendommens opførsel og med kar.

Lejligheden fremstår velholdt med plads til modernisering.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981