EN AF ROSKILDES MEST IMPONERENDE EJENDOMME I CENTRUM

Kvarteret: Denne unikke ejendom har en fremragende beliggenhed med gåafstand til Roskildes centrum og er placeret på en af byens mest prominente adresser. Området byder på nærhed til begge de charmerende byparker og det pulserende byliv. Med nem adgang til gode pendler- og indkøbsmuligheder er dette intet mindre end en uovertruffen beliggenhed i Roskilde.

Boligen: Ejendommen, som opført i 1916, præsenterer en helt vidunderlig herskabsvilla med en imponerende størrelse på 273 kvadratmeter boligareal. På en velplejet grund på 1663 kvadratmeter får du en privat oase midt i byen. Boligen fremstår generelt velholdt, men der er bestemt potentiale for modernisering og personlig tilpasninger i alle plan.

Stueetagen byder på flere højloftede stuer, der er smukt forbundet og kærtegnet af dejlige lysindfald fra de smukke gamle vinduer. Det enorme køkken har desuden sin egen indgang og tilbyder et fantastisk rum til både madlavning og socialt samvær.

På første sal finder du fire store værelser, heraf det ene med balkon samt et ekstra gæsterum, der kan anvendes efter behov. Et ældre badeværelse fuldender denne etage, der tilbyder en optimal og funktionel rumfordeling til selv den store familie. Fra første sal findes også trappe til et stort loft, som bare venter på at blive indrettet.

Kælderen er fornuftig og med rimelig loftshøjde i alle 94 kvardratmeter. Her findes 4 større rum plus et viktualierum samt dør ud til haven og garagen.

Denne unikke herskabsvilla kan overtages med kort varsel, hvilket giver dig mulighed for at kunne komme i gang med at planlægge opdateringerne inden foråret.

Området, boligens imponerende størrelse og charmen fra 1916 kombineret med muligheden for modernisering gør denne ejendom til et ideelt hjem for den kræsne køber, der ønsker det bedste af Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218