VILLA MED MANGE MULIGHEDER

KVARTERET:
Ejendommen er beliggende i det meget eftertragtede Konge-/ Dronninge kvarter. Beliggenheden har alle dage været eftertragtet på grund af den meget centrale placering nær bymidten, de grønne rekreative parker, fjorden og det maritime havnemiljø. Man er samtidig tæt på skole, institutioner og offentlige transportmuligheder, så langt de fleste familier vil kunne se sig selv bo i dette dejlige område.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1954 og har et samlet boligareal på 87 kvm. + 70 kvm. kælder, og er beliggende på en 777 kvm. solrig grund.

Ejendommen trænger bestemt til et løft hele vejen rundt, så dette skal man naturligvis være indstillet på. Huset er indrettet med en stor entre med trappe til kælderen og det høje stueplan. Boligdelen oppe er indrettet med et toilet, et køkken, et stort rum som oplagt indrettes med stue og spisestue. Herfra adgang til et par værelser i en tidligere tilbygning.

Kælderen er som den er for et hus af denne årgang. Den er anvendelig og rummer husets badeværelse samt en række opbevaringsrum.

Grunden er regulær og nem at gå til, således at man har flere gode muligheder i at finde den rette placering til den kommende og eventuelt større bolig.

Værd at nævne er ligeledes at der allerede er indlagt fjernvarme på ejendommen.

Her kan man virkelig skabe rammerne for familien i et dejligt eftertragtet område.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741