FLOT ISTANDSAT VILLA I DRONNINGE KVARTERET

KVARTERET:
Beliggenheden forener på fin vis nærheden til hverdagens gøremål og grønne områder. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution inden for 900 meter. Ligeledes er der ikke langt til byen, mens de grønne områder og fjorden inviterer til gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til togstation og motorvej, hvorfra København kan nås på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1954 er i utrolig god stand og er placeret på en 854 kvm stor grund. Indenfor venter 190 kvm fordelt på tre etager, samt et yderst brugbart kælder areal på 43 kvm.

I stueetagen er trumfkortet den åbne forbindelse mellem det store køkken-alrum og stuen, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald. Det tidløse Hanstholm-køkken har god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed har køkken-alrummet udgang til en stor sydvestvendt terrasse.
Førstesalen har et stort soveværelse, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge og skråvinduer, som trækker dagslyset ind. Videre er der et badeværelse og et mindre garderoberum.

Husets nedre etage råder over tre værelser med gulvvarme, hvoraf to er sammenhængende. Her får I mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig findes to disponible rum, et badeværelse ligeledes med gulvvarme og et bryggers med Miele-vaskefaciliteter.
Huset er gennemgribende renoveret i 2017, bl.a. med nyt tag, ny rørføring og nyt elnet i store dele af boligen. I 2021 er der lavet omfangsdræn.
Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en hævet terrasse og en terrasse i terrænniveau, som indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus venter et cykelskur og en tidligere garage, der i dag anvendes til opbevaring og værksted.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602985