SPÆNDENDE VILLA FRA 2007 MIDT I BYEN

KVARTERET:
Området føles som en lille, rolig oase, der forener byens liv med grønne områder. I får gåafstand til alt i centrum, herunder stationen og de nærliggende parker, som sammen med havnen er oplagt til gåture i hverdagen. Tilmed finder I bus, indkøb og daginstitution indenfor 700 meter, ligesom området byder på flere skoler herunder tre private. En virkelig perfekt beliggenhed for jer der søger byens nærhed og tilbud.

EJENDOMMEN:
Med nøgleord som fantastisk lysindfald, lækre kvalitetsmaterialer og unik planløsning får I fortrinlige rammer i denne villa fra 2007. Udenfor venter en 669 kvm stor grund, og indenfor er der 166 kvm med en tilhørende underetage på 97 kvm. I får en unik bolig med moderne løsninger og komfort, som gulvvarme på alle tre niveauer, der giver en meget anvendelig underetage.

Ejendommen er tegnet til de nuværende ejere med fokus på naturligt lys og en gennemtænkt planløsning, der sikrer åbne niveauer, med samlingsteder for familien og privatliv til den enkelte.

Trumfkortet er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkken-alrum, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af det gennemførte rytterlys i tagkonstruktionen. Et plan i helhed men med områder til forskellige formål og tider af dagen. Mod syd er der udgang til terassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Invita-køkkenet udtrykker en tidløs enkel elegance med hvide elementer og Corian-bordplade. Her er komforten i top med en ovn i ergonomisk højde, en Gaggenau-kogeplade og en kogeø, der samler jer på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Desuden byder dette plan på et stort lækkert brusebadeværelse med store mørke klinker som står i fin kontrast til de hvide vægge og væghængte møblement. Kombinationen giver både et let indtryk og samtidig den ro og varme som mørke farver frembringer.

På førstesalen oplever I for alvor den høje beliggenhed med et fint vue til fjorden, og det åbne gennemlyste trappeområde giver en naturlig sammenhæng med stueplanet. Heroppe får I tre værelser, hvoraf to har udgang til en stor fælles altan vendt mod syd. Som bonus har det ene værelse et walk-in rum/garderobe og endelig får I et stort lækkert badeveærelse med både brus, stort badekar og et fint kig til fjorden. Hele etagen er præget af masser af lys, udsyn og udsigt.

Den nederste etage har fra start været tiltænkt teenagere og er udstyret med gulvvarme, trægulve, højt til loftet med indbygningsspots samt vinduer, der sikrer en lys underetage. Her får I to store disponible rum, et teknikrum, et praktisk bryggers med egen ind/udgang og endelig et badeværelse i stil med dem på de to andre plan. Dette plan har har status af kælder, men udførelse og materialer er i tråd med resten af boligen.

Haven er sydvendt og enkelt anlagt, så en robotplæneklipper kan lade jer tage i sommerhus med god samvittighed. På husets forside finder i god plads til flere biler.

Dette er en gennemført perle, for jer som søger den bynære beliggenhed og drømmer om et unikt hus med mange kvm. og høj standard.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981