STOR, RENOVERET VILLA MED FANTASTISK KÆLDER I DRONNINGKVARTERET

KVARTERET:
Ejendommen er beliggende i det meget eftertragtede Dronningekvarter ved Kongebakken. Beliggenheden har alle dage været efterspurgt pga den centrale placering i gåafstand til bymidten, byens parker, fjorden og det hyggelige havnemiljø. Samtidig bor man tæt på skole, institutioner og offentlig transport. Området er kendetegnet ved velholdte ejendomme og stadig flere nybyggerier, som understreger lysten til at bo i netop dette område.

EJENDOMMEN:
Denne indflytningsklare bolig fra 1951, har de sidste to år gennemgået en grundig istandsættelse, hvor det sammenhængende materialevalg i høj kvalitet er valgt med omhu og respekt for husets sjæl og charme. Grunden er på 757 kvm, og I råder over 201 kvm. bolig + 160 kvm. imponerende kælder.

Stilen indenfor er herskabelig og indbydende, og I bliver budt velkommen i stueplan af en nydelig entre med trappeløb og adgang til et stort garderoberum samt nyt elegant gæstetoilet. Det hele med en flot grå klinke lagt i sildebensmønster, som flyder over i et smukt sildebensparket i massiv eg, som går igen i hele etagen. Det samlende køkken-alrum byder på et lækkert køkken i fineret sort eg fra Invita med kvalitetshvidevarer, og den åbne forbindelse mellem køkken og spisesektion skaber en behagelig atmosfære. I tillæg til dette vidner de flotte sten bag brændeovnen om originaliteten i boligen. Der er herfra direkte forbindelse til dagligstuen, og I kan videre finde et hjemmekontor eller muligt forældresoveværelse med et mindre men nydeligt badeværelse med brus.

I forbindelse med alrummet ligger et indbydende orangeri, som med de mange vinduer, der kan åbnes op ud til haven, udvisker grænsen mellem ude og inde på fineste vis. Herfra går en trappe ned til en nedre overdækket terrasse, som har udgang ud til den velholdte lukkede have.

Boligens første sal på 54 kvm. rummer tre værelser, og kan nemt tilpasses Jeres ønsker, ud over et nydeligt badeværelse med brus. Alle værelser er med klassiske plankegulve, matchende radiatorskjulere og højt til loftet. En virkelig dejlig 1. sal.

Kælderen, som reelt bør omtales underetagen, har en rigtig høj standard. Her får I gulvvarme og et komfortabelt polyurethangulv, som er en luksusløsning, der giver en blød og behagelig oplevelse at gå på. Her er både vaskerum og badeværelse samt flere anvendelige, disponible rum - herunder et virkelig dejligt og stort mulitrum med indgang fra husets forside. På bagsiden er kælderen i haveniveau, hvilket er udnyttet til store vinduer på denne side, hvilket understreger de mange muligheder denne etage giver.

Yderligere får I en ældre nedlagt garage med kælder, som er oplagt at udnytte som træningsrum, værksted, kontor eller hjemmebiograf.

En indbydende bolig, med masser af plads, centralt i Roskilde.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218