Åbent hus uden tilmelding

29 maj kl. 11:30 - 11:50

VILLA MED POTENTIALE I FUGLEKVARTERET

KVARTERET:
Her bosætter I jer i et attraktivt kvarter i Roskilde nær alle hverdagens bekvemmeligheder. Kvarteret er meget tæt på daginstitutioner, Klostermarkskolen og det grønne område ved Ladegårdsstien der forbinder Himmelev med Dronningekvarteret.. I finder indkøbsmuligheder, fritids- og idrætstilbud i nærområdet og I er hurtigt på RO's Torv, stationen eller bymidten på cykel.

EJENDOMMEN:
Villaen er fra 1955 og råder over en rigtig fin grund på 718 kvm. beliggende på den øverste del af Drosselvej, med kig over det faldende terræn til Ladegårdsstien for enden af vejen. Indenfor venter jer 124 kvm med en funktionel planløsning, og ideelt til en børnefamilie. Boligen kan ved overtagelse renoveres, så det passer til en moderne familie eller rives ned, så I kan skabe jeres komplette drømmehjem i et nybygget ét af slagsen. Mulighederne er mange og gode. Indenfor i det nuværende hus finder I bl.a. en stor lys spisestue og dagligstue i åben forbindelse og med udgang til terrasse. Her er god plads til både sofaer og spiseområde, og lysindfaldet er skønt fra de store vinduespartier. Videre er der tre rummelige værelser, hvoraf to af dem kunne opdeles efter behov. Køkkenet er ældre men funktionelt med god opbevaringsplads, og er sammen med brusebadeværelset nogle af oprindelige ting i huset. Slutteligt får I en kælder med adgang udefra, med højt til loftet og flere anvendelsesmuligheder. Lige nu er der etableret vaskekælder og opbevaringsrum, men kan også bruges som værksted til den gør-det-selv-kyndige.

Villaen er på flere områder oprindelig og opdatering vil være naturligt, men den er fuldt beboelig og fungerer i dag fint som bolig for en børnefamilie.

Haven er nem og overskuelig med plads til leg og gode stunder, og på terrassen, der orienterer sig mod sydvest, kan I nyde en grillmiddag hele familien.

En ejendom med mange muligheder, på en attraktiv beliggenhed i Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981