SKØN VILLA NÆR MIDTBYEN OG GRØNNE AREALER

KVARTERET:
Ejendommen er beliggende i det eftertragtede fuglekvarter kun ganske kort fra Roskilde centrum. Villakvarteret er et børnevenligt område med daginstitutioner og skoler i nærområdet. Her er kort afstand til Ro´s Torv, Roskilde Station og Roskilde bymidte samt tæt på parkerne i Roskilde og byens hyggelige havnemiljø.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1956, men er gennemrenoveret og moderniseret i 2000 med sans for detaljen. Boligen er på 124 kvm og ligger på en 714 kvm stor grund. Fra den rumlige entré er der adgang til et lyst og lækkert køkken med flotte elementer i træ og lyse klinker. Køkkenet er i forbindelse til en vidunderlig morgenmadsplads, som er placeret i en sjældent fin glaskarnap med vinduer fra gulv til loft, så det næsten føles som at sidde i haven. Fra entréen er der endvidere adgang til stort og indbydende badeværelse med spabad og bruseniche.

Via et sæt franske fløjdøre får du adgang til to store stuer. Den ene stue har lyse plankegulve, store vinduespartier, brændeovn og er indrettet som hyggelig spisestue. Den anden stue fungerer som opholdsstue og med udgang til vestsiden af haven og terrassen. Sidstnævnte har lyst klinkegulv og har ligeledes store vinduespartier med et fint lysindfald. I forbindelse med spisestuen finder du to gode soveværelser - det ene med indbyggede skabe.

Haven er anlagt, så den er nem at holde med græsplæne, stor flot terrasse, fin beplantning og hegn. Til ejendommen hører desuden yderst anvendelig garage på 20 kvm. samt en stor carport på 41 kvm., som også overdækker indgangspartiet, så man kan komme tørskoet ind.

Et veludnyttet og meget charmerende hus.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741