VILLALEJLIGHED MED EGEN HAVE OG FANTASTISK BELIGGENHED I ROSKILDE

KVARTERET:
Glæd jer til en fantastisk, attraktiv beliggenhed i Roskilde. Her bor I tæt på byens liv, men samtidig får I rolige omgivelser på den stille villavej med et fantastisk naboskab. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor 800 meter, mens centrum byder på lækre spisesteder og butikker. Desuden er der mulighed for fysiske udfoldelser i sportshallen, mens Byparken og Folkeparken sætter tempoet ned med gåture. Endelig får I nem adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra København kan nås på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Med nøgleord som højt til loftet, lækkert lysindfald og et smuk kig til Domkirken får I gode rammer i denne villalejlighed. Ejendommen fra 1934 præsenterer sig flot med hvide vinduesrammer, en rød murstensfacade og et smukt mansardtag. Indenfor udfolder de 96 kvm sig via en god planløsning uden spildplads, som får boligen til at virke større. Oveni får I en yderst anvendelig andensal og egen have, ligesom der er tilknyttet eget kælderrum samt en fælles kælder med plads til fryseren og vaskefaciliteterne.

LEJLIGHEDEN:
Det hyggelige køkken-alrum gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Oveni tilføjes der ekstra charme i form af brændeovnen. Køkkenet har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Både køkken-alrummet og stuen har smukke stuklister, elegante loftsrosetter og højt til loftet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet fra de klassiske dannebrogsvinduer. Videre er et badeværelse og to værelser, hvoraf det ene har udgang til altanen.

Endelig får I en brugbar andensal med et skønt lysindfald, som danner en luftig rumfornemmelse. Heroppe er der et væld af indretningsmuligheder. Desuden har lejligheden fået renoveret badeværelset og udskiftet størstedelen af vinduerne i 2008.

I kan se frem til en skøn, solrig baghave med en stor træterrasse i Jatoba, der indbyder til frokost under åben himmel.