INDFLYTNINGSKLAR VILLA - 1 KM FRA STATIONEN

KVARTERET:
Denne børnevenlige ejendom nyder godt af sin beliggenhed, hvor du har bekvem gå- eller cykelafstand til skole, institution, svømmehal, dagligvareindkøb, Ro's Torv og stationen. Med let og hurtig adgang til både bybus og motorvejen, er du forbundet med resten af byen med alle dens tilbud, hvilket gør hverdagen mere nem og bekvem. Skal i med toget, vil I glædes over at der kun er 1 km. til stationen.

BOLIGEN:
Dette velindrettede hjem, opført i 1968, har undergået betydelige opgraderinger med et nyt tag og vinduer i 2012 samt fjernvarmeunit i 2021, hvilket giver en opdateret klimaskærm og effektiv opvarmning.

Denne 133 kvadratmeter store etplansvillabolig, byder på en veludtænkt og funktionel planløsning. Den store vinkelstue er hjertet af hjemmet, med adgang til en vestvendt og delvist overdækket terrasse. Stuen er med rigelig plads til både et stort sofaområde og et spiseafsnit ved det tidsløse køkken, der blev udskiftet i 2019 og fik masser af opbevaringsplads, hvide fronter og god arbejdsplads på den massive træbordplade.

Via en bred fordelingsgang har I adgang til 3 rummelige værelser. Tidligere var der 4 værelser, som nemt kan genskabes efter behov. Badeværelset byder på både kar og bruseniche, mens der også er et gæstetoilet for ekstra bekvemmelighed. Den store bryggers indeholder en nyere fjernvarmeunit og tilbyder vaskefaciliteter kombineret med praktisk plads i hverdagen.

Ejendommen inkluderer desuden en stor muret garage samt en carport, og ikke mindst en lukket sydvendt have som er nem at holde. Dette hjem er en opdateret familievenlig bolig i et lukket villakvarter, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med en god beliggenhed tæt på alle hverdagens behov.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218