VELHOLDT VILLA MED MULIGHED FOR EKSTRA VÆRELSE

KVARTERET:
På en lukket vej i Gadstrup ligger denne yderst velholdte villa, som tilbyder jer skønne rammer om hverdagen både boligmæssigt, men også i forhold til beliggenheden. Gadstrup er en dejlig by med skole, sportstilbud og indkøbsmuligheder, og fra huset kan I gå til stationen, som er et stop fra Roskilde, der også nås i bilen på ti minutter. I vil også sætte pris på den korte afstand til naturen i Gadstrup Mose, som I kan gå til.

EJENDOMMEN:
Huset er på 123 kvm og opført i 1979, mens grunden på 726 kvm giver plads og muligheder udendørs. Der er i 2020 renset og algebehandlet tag, og senere stod 2022 på nye gavle i HardiePlank samt filsning af fundamentet. Det er også et plus, at der kan etableres et ekstra værelse foruden de to værelser, som I har nu. Heraf er det ene en fin forældreafdeling med badeværelse en suite, ligesom der er et ekstra badeværelse i huset. Badeværelserne har henholdsvis kar og brus. Køkken-alrummet er lyst og centralt i hjemmet med et bredt vindue, der giver kig til haven. Tilstødende har I en lige så fin og indbydende stue med dør til en sydvendt terrasse. Trægulve i huset er udført i lys ask.

Haven er meget solrig og smuk med farverige blomster, og der er i 2019 lagt fliser, mens udhuset og carporten fik skiftet trapeztag samme år. Det ydre træværk er desuden malet som en af de seneste forbedringer.

Her får I en flot bolig, som er velholdt til punkt og prikke med en god have og en beliggenhed, der tilgodeser hele familien.