VELHOLDT VILLA PÅ EFTERTRAGTET BELLIGGENHED I LEJRE

KVARTERET:
I et særdeles børnevenligt område i Lejre møder I denne fine etplansvilla. I bosætter jer i en lomme, hvor der ingen gennemgående trafik er. Skolen, pasningstilbud og idrætshallen samt boldbaner, som alle ligger få hundrede meter fra hjemmet, nås via et sikkert stisystem, så børnene allerede i en ung alder sikkert kan gå til skole eller sport på egen hånd. Også indkøbsmuligheder og toget er nærliggende, og efter en kort cykeltur udfolder skønne naturområder sig omkring Ledreborg Slot, hvor især slotsparken er et besøg værd, ydermere er her både den populære restaurant Fasaneriet, samt golfklub.

EJENDOMMEN:
Den velholdte etplansvilla blev opført i 1971 og har blot haft én ejer. De 132 kvm bolig er veldisponerede og ligger placeret på en skøn og ugeneret grund på 788 kvm. Stuen bliver det helt store samlingspunkt, og her er et behageligt lysindfald og god plads. Tilstødende er den hyggelige udestue, som skaber en glidende overgang mellem inde og ude, og i modsatte retning ligger det rummelige køkken og det praktiske bryggers med egen indgang.
Endvidere rummer boligen tre gode værelser med skabsløsninger, et badeværelse med karbad og et gæstetoilet. Entreen og de tre værelser har fine trægulve under gulvtæpperne og generelt er hele hjemmet holdt i original stil, så I får rig mulighed for at sætte jeres eget præg.
Haven er et kapitel for sig, for her en fin garage, et skur og en fantastisk, velholdt have med velvoksne træer, nydelige bede og buskadser, terrassemiljøer og en vældig køkkenhave, som vil sætte et smil på læberne hos enhver fritidsgartner. Haven er desuden lukket, så I er fri for indkig og kan færdes ugeneret.

Alt i alt får I et mulighedsrigt hjem med en eminent beliggenhed i Lejre.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987