VILLA MED 216 ETAGEMETER I BØRNEVENLIGE OMGIVELSER

KVARTERET:
Glæd jer til en god beliggenhed for enden af en blind vej i Gadstrup. Her er roligt og børnevenligt med gåafstand til bus, indkøb, skole, daginstitution, sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter. Endelig får I nem adgang til Gadstrup Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på 40 minutter, mens køreturen til Roskilde klares på cirka ti minutter.
~
EJENDOMMEN:
Villaen fra 1972 er placeret på blind vej på en 844 kvm grund. Indenfor udfolder de 216 kvm. med 108 kvm. bolig med en tilhørende underetage/kælder på 108 kvm. som samlet giver god plads og mulighed for alternative planløsninger. ~
I 2019 er begge etager renoveret og samme år er køkkenet og samtlige døre og vinduer udskiftet. Loftet er efterisoleret og der er monteret en tidssvarende og effektiv Panasonic-varmepumpe for at optimere energiudgifterne.
~
Trumfkortet er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse. Det lyse miljø indbyder til at samles her, og indretningen gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. HTH-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer, mens de grønne vægklinker skaber kant til det lyse udtryk. Komforten er i top med en ovn i ergonomisk højde, god opbevaringsplads og plads til barstole ved køkkenøen.
~
Den hyggelige Willab Garden-udestue fra 2021 fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald og loft til kip. På solskinsdage kan I åbne døren ud til terrassen og dermed skabe en flydende overgang mellem inde og ude. Videre har stueetagen to værelser og et gæstetoilet - som oprindeligt var et badeværelse, hvilket kan genskabes. Endelig råder kælderen over fire disponible rum, et toilet og et bryggers med brusefacilitet.
~
I sommerhalvåret bliver den dejlige, ugenerede have et skønt supplement til boligen, hvilket for alvor træder i karakter i sommerhalvåret. Haven har en stor græsplæne til børnenes leg, bålplads, en hyggekrog, overdækket grillområde og en lækker træterrasse fra 2022, der indbyder til frokost under åben himmel.
~
Alt i alt en moderniseret bolig med masser af kvm. nær hverdagens gøremål.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981