INDBYDENDE VILLA I BØRNEVENLIGT KVARTER

KVARTERET:
I bosætter jer i børnevenlige omgivelser i Svogerslev med Nationalparken Skjoldungernes Land i baghaven, men den omkringliggende natur kan også tilbyde hurtig adgang til Svogerslev sø, Boserup Skov og Lynghøjsøerne. Dertil er I tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder, så dagligdagen kan glide nemt. Lynghøjskolen og byens idrætsfaciliteter kan børnene selv cykle til på få minutter via trygge stisystemer, mens indkøb også ligger inden for en kort cykeltur. En kort tur i bilen, så er I på motorvejen eller i Roskilde.

EJENDOMMEN:
Villaen blev opført i 2000, og råder over en 811 kvm stor grund med en dejlig have med indbydende udearealer med hyggelige kroge og plads til leg. Indenfor venter jer et funktionelt og lyst hjem med en god planløsning på 142 kvm + 22 kvm. helårsanvendelig udestue.

Husets omdrejningspunkt og samlingssted er ubetinget det indbydende køkken-alrum, der også fungerer som hjemmets hjerte med en placering midt i boligen. Køkkenet præsenterer sig med velholdte køkkenelementer og en funktionel indretning. Videre herfra åbenbarer stuen sig med loft til kip og et herligt lysindfald fra de mange vinduespartier. Det skal bemærkes, at der er gulvvarme i hele huset, og at I fra stuen kan tilgå den isolerede udestue, som har et fantastisk lysindfald via de mange ruder og tre ovenlysvinduer fra Velux. Boligen tilbyder desuden fire gode og lyse værelser, hvoraf det ene har adgang til eget badeværelse med brus, og derfor er oplagt som forældreafdeling. Yderligere er der endnu et badeværelse med brus samt et bryggers med egen indgang.

Haven ligger mest mod syd uden naboer, hvilket gør placering ugeneret. Der er i haven flere hyggelige kroge og terrasser, og I kan snildt følge solens bane gennem hele dagen. Desuden er der også anlagt en lille køkkenhave og et drivhus.
Til boligen hører desuden en stor carport.

Et hus perfekt for en familie i rolige omgivelser tæt på flot natur.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981