STOR, ARKITEKTTEGNET LIEBHAVERVILLA I SVOGERSLEV

KVARTERET:
Denne store, arkitekttegnede liebhaverejendom befinder sig i et lukket område i Svogerslev, hvor I får en perfekt kombination af naturen og hverdagens fornødenheder. Den 40 kilometer lange vandrerute, Skjoldungestien, i Nationalparken Skjoldungernes Land strækker sig få hundrede meter fra adressen, og I er således aldrig langt fra oplevelser i det grønne. Indkøb, daginstitution, skole og idrætsfaciliteter findes inden for en radius af to kilometer, og børnene kan endda følge et trygt stisystem til Lynghøjskolen. Der er nem adgang til Roskilde i både bus og bil.

EJENDOMMEN:
Den fuldmurede villa er opført i 2001, og den er placeret på en 804 kvm stor grund med optimale betingelser for at nyde solen. Boligen breder sig over et indbydende stueplan på 194 kvm samt en yderst anvendelig underetage på 183 kvm med en integreret dobbeltgarage. Boligen har hertil genveksanlæg, centralstøvsuger og gulvvarme overalt.

Boligen er centreret omkring det flotte Multiform-køkken, der fremstår med integrerede siddepladser, velvalgte hårde hvidevarer og udgang til en terrasse. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen, og i et forskudt niveau har I en fantastisk pejsestue med over fire meter til loftet og en glasfacade, der drager lyset ind. Spisestuen har endvidere franske døre til et oplagt kontor.

I det modsatte ende af stueplanet finder I en regulær værelsesafdeling bestående af et forældresoveværelse med eget badeværelse og walk-in-closet samt yderligere et badeværelse og to børneværelser med hems. I underetagen venter jer endnu et badeværelse og et bryggers foruden fire anvendelige, disponible rum og dobbeltgaragen.

Haven står flot, og med de skønne terrasser kan I følge solens bane fra morgen til aften.

Et perfekt hus til den pladskrævende familie i rolige omgivelser nær naturen og Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602985