LÆKKER VILLA MED HELE 5 VÆRELSER

KVARTERET:
I bosætter Jer i et roligt kvarter, hvor børnene kan lege på vejen eller på de grønne fællesarealer og I får fornøjelsen af et stisystem, der fører jer hele vejen rundt i Svogerslev. Der er endvidere gode børnehaver, en værdsat skole og som bonus: et alletiders idræts- og foreningsliv i byen. I finder gode indkøbsmuligheder i byen, og I bor tæt på naturen i gåafstand til Svogerslev sø og ikke langt herfra finder I bl.a. Lynghøjsøerne, Roskilde Golfklub og Boserup Skov. Hvis I kan lide at vandre, ligger Nationalpark Skjoldungernes Land også lige i nærheden og for pendleren er der 5 minutter til motorvej.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 2001 fremstår velholdt, og vinduer og udhæng blev da også senest malet i 2020. Vinkelvillaen råder over en 811 kvm stor grund, og I får hele 173 kvm bolig efter en tilbygning i 2007. I kan derfor se frem til i alt fem værelser, fordelt så der er en oplagt børneafdeling med eget brusebadeværelse og et forældreafsnit med adgang til walk-in-closet og badeværelse med jacuzzi. Boligen passer altså perfekt til børnefamilien, og I kan glæde Jer til at samles i det store køkken-alrum, der også fungerer som hjemmets hjerte. Køkkenet blev i 2019 opgraderet med nye invita skabslåger, ny sokkelbeklædning, sammen med installering af en række kvalitets hvidevarer bl.a. en Bora Hyper glaskeramisk kogeplade med integreret emfangsudsugning samt to ovne og mikrobølgeovne fra Smeg. Prikken over i'et er selvfølgelig Quookeren. Så er du glad for at lave mad, vil du sætte pris på faciliteterne her. Fra køkkenet er adgang til et stort indgangsparti, der også fungerer som bryggers.

Sommeren kan nydes på en af flere terrasser, og den store prydes af fliser og byder på et udekøkken med grillmulighed. Vinklen i huset danner en perfekt eftermiddags- og aftenterrasse og I kan drikke morgenkaffe på den lille terrasse mod øst. Haven er lukket helt af, og giver derfor privatliv og læ. Der er plads til to biler i carporten, som har et integreret udhus og overdækket cykelparkering.

Kort fortalt får I en indbydende, lys og rummelig familievilla i et dejligt børnevenligt kvarter tæt på naturen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981