RÆKKEHUS PÅ LUKKET VEJ CENTRALT I ROSKILDE

KVARTERET:
Glæd jer til en god beliggenhed på en lukket vej meget centralt i Roskilde. Her finder I bus, indkøb, daginstitution og idrætsfaciliteter inden for en radius af 750 meter, ligesom der heller ikke er langt til centrum, skole og fritidsaktiviteter. Cyklen fører jer hurtig til RO's Torv med lækre spisesteder og spændende butikker. Endelig får I nem adgang til Roskilde Station og motorvejen, hvorfra København kan nås cirka på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1930 er i murermesterstil og ligger på en 394 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 108 kvm sig via en god planløsning med en soveafdeling på førstesalen, et opholdsmiljø i stueplan og en yderst brugbar kælder på 47 kvm, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden.

Trumfkortet er de to stuer en suite med herskabelig charme i form af smukke stuklister, klassiske sildebensparketgulve og en flot lofthøjde, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af det skønne lysindfald. Tilmed er den ene stue særlig dejlig med direkte udgang til terrassen. Køkkenet har rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre afrundes stueetagen med et praktisk gæstetoilet.

I kan glæde jer til en god førstesal uden skråvægge. Her er to værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Videre er der et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Endelig får I en yderst brugbar kælder, som råder over endnu et badeværelse, et bryggers og et disponibelt rum med mange muligheder.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, lukket have med en græsplæne til børnenes leg og en skøn terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel. Som prikken over i'et er der en ældre garage, der i dag anvendes til opmagasinering.

Kort og godt et velindrettet rækkehus nær hverdagens gøremål.