KVARTERET: Lejligheden ligger på 2. sal i det eftertragtede kvarter Ejboparken, tæt på grønne arealer, offentlig transport, samt motorvejsnet til København. Ejboparken er i gå/cykelafstand til Roskilde station, samt Roskilde centrum med alle de hyggelige cafeer og butikker. EJENDOMMEN: Ejendommen er opført i gule mursten i 1968. Der er attraktive fællesarealer, gode parkeringsforhold, fælles cykelkælder, vaskekælder og eget kælderrum. LEJLIGHEDEN: Entré med skabe, smagfuldt nyere badeværelse med lyse klinker (2003). Lys stue med plads til både spise-og sofaarrangement. I stuen er der opsat en skillevæg, såedes at der kan indrettes et lille værelse/soveafsnit. Stuen er i åben forbindelse med nyere køkken i hvide elementer (2003) og der er udgang til stor skøn vestvendt altan, hvor eftermiddags-og aftensolen 1-VÆRELSES I EJBOPARKEN MED FANTASTISK ALTAN

KVARTERET:
Lejligheden ligger på 2. sal i det eftertragtede kvarter Ejboparken, tæt på grønne arealer, offentlig transport, samt motorvejsnet til København. Ejboparken er i gå/cykelafstand til Roskilde station, samt Roskilde centrum med alle de hyggelige cafeer og butikker.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i gule mursten i 1968. Der er attraktive fællesarealer, gode parkeringsforhold, fælles cykelkælder, vaskekælder og eget kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
Entré med skabe, smagfuldt nyere badeværelse med lyse klinker (2003). Lys stue med plads til både spise-og sofaarrangement. I stuen er der opsat en skillevæg, såedes at der kan indrettes et lille værelse/soveafsnit. Stuen er i åben forbindelse med nyere køkken i hvide elementer (2003) og der er udgang til stor skøn vestvendt altan, hvor eftermiddags-og aftensolen rigtig kan nydes.

En rigtig dejlig lejlighed til den studerende og ideel som forældrekøb!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

[email protected]

50602987

Lignende boliger til salg