MODERNISERET 1,5 VÆRELSES LEJLIGHED I EJBOPARKEN

KVARTERET:
God beliggenhed i gå- /cykelafstand til Roskilde centrum samt Roskilde station. Endvidere har man fra lejlighedens hoveddør kun få minutters gang til busstopsted, indkøbsmuligheder og meget andet. Motorvejsnettet nås nemt, og giver adgang til blandt andet København på godt og vel en halv time.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 1967. Specielt, og ganske praktisk for denne lejlighed er at fællesvaskeriet ligger placeret i kælderen på denne lejlighedskarré. Hyggelig og stille opgang med rigtig godt naboskab hvor man ser efter hinandens ting og holder øje med hvem, der kommer og går. Man er helt tæt på daginstitutioner og har adgang til blandt andet legeplads.

LEJLIGHEDEN:
Yderst veldisponeret og indflytningsklar lejlighed der oprindelig er en 1-værelses, men smart er delt op i toværelser, således at man har adskilt soveværelse og stue. Lejligheden indeholder god rummelig entré med opbevaringsplads. Flot moderne badeværelse med separat bruseniche. Fra entréen er der adgang til soveværelset, samt stuen i åben forbindelse til flot lyst køkken med vaskemaskine. Fra stuen er der udgang til den store vestvendte altan hvor eftermiddagssolen kan nydes.

En lejlighed der passer perfekt til f.eks. forældrekøb eller førstegangskøberen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987

Lignende boliger til salg