GENNEMFØRT 3-VÆRELSES LEJLIGHED I EJBOPARKEN

KVARTERET:
Ejboparken er beliggende i gå- samt cykelafstand til Roskilde centrum. Ikke langt fra lejligheden finder du op til flere gode indkøbsmuligheder samt Roskilde station. Herudover nemme transportmuligheder, hvad enten det er via det offentlige med busstoppested få minutters gang hertil, eller det er tilkørslen på motorvejsnettet mod København.

EJENDOMMEN:
Ejboparken er en velfungerende ejerforening, hvor der de seneste år er sket meget fornyelse, hvor de seneste projekter bød på fornyelse af opgange med nye hoveddøre samt nye og udvidede altaner. Her er gode fællesarealer og nemme parkeringsforhold. Til lejligheden hører desuden privat kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
Denne 3 værelses lejlighed er beliggende på 1. sal og byder på 78 kvm. Lejligheden har siden 2021 gennemgået en gennemgribende renovering, med nyt køkken, badeværelse, el, gulv, samt ordnet alle vægge.

Fra lejlighedens entre har I adgang til samtlige rum. Bevæger I jer til højre har I den rummelige stue og i forbindelse af det, har I den unikke køkken alrums løsning, med nyt køkken fra 2021. Køkkenet byder på kogeplade med integreret emhætte, opvaskemaskine, samt en kombineret vaskemaskine/tørretumbler, som på nydeligvis er gemt i et af køkkenmodulerne. Fra stuen har i adgang til den lukkede altan, som har en fin gulvbælgning, samt gråpudsede murstensvægge. Fra entreen finder I også de to rummelige værelser, samt badeværelset, som blandt andet har væghængt toilet og en smart integreret hylde i brusenichen.

Alt i alt en unik mulighed for at erhverve sig en gennemført 3- værelses lejlighed!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218