ATTRAKTIV LEJLIGHED I MURERGÅRDEN!

KVARTERET:
Sjældent udbudt ejerlejlighed i eftertragtet ejerforening, tæt på grønne arealer, offentlig transport samt motorvejsnet til København. Ejboparken 99B er i gå/cykelafstand til Roskilde station og til Roskilde centrum med alle de hyggelige cafeer og butikker.

EJENDOMMEN:
Ejerlejligheden hører til ejerforeningen Murergården, en sund ejerforening med styr på økonomien. Der er 23 beboelseslejligheder i ejerforeningen, som er opført i 1989. Der er et godt skur til opbevaring til hver lejlighed, fælles vaskekælder samt fælleslokale, der kan lejes af foreningens beboere. Der tilhører lejligheden en p-plads.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden ligger på 1. sal og deler opgang med nabolejligheden. Lejligheden indeholder 78 lyse og venlige kvadratmetre som godt udnyttet med rummelig entré med skabe og flot badeværelse med bruseniche. Stort soveværelse med skabe og god plads til dobbeltsengen. Køkken med god skabs- og bordplads samt spiseplads. Stuen er lys med plads til både spise - og sofaarrangement samt udgang til solrig vestvendt altan på 7 kvm. Der er parketgulve i lejligheden, hvide døre og overalt lyst og indbydende.
Hvis du har brug for et værelse mere er der rig mulighed for dette.

Der er eget stort loftrum med adgang fra lejligheden.

En meget velholdt lejlighed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

[email protected]

50602987