UNIK & HISTORISK EJENDOM MED UDSIGT TIL "DEJLIGHEDEN"

KVARTERET:
Der er dejligt ved halvøen "Dejligheden", der er navngivet for at være en af de smukkeste naturområder i Danmark. Det vil I allerede opleve ved ankomsten til denne smukke og unikke ejendom kaldet "Fjordvang", der ligger højt placeret over vandet og med direkte udsigt til Bramsnæs Vig. Her er i tæt på Ejby og placeret i Lejre Kommune med flere storslåede naturoplevelser i nærområdet. Da ejendommen blev opført i 1887, som én af de første i området, udvalgte man det bedste sted, således man var sikret et enestående vue til "Dejligheden" og til de smukkeste solnedgange direkte i fjorden i sommermånederne. Jeres kommende hjem breder sig ned til vandkanten, så I kan svømme, soppe eller kaste snøren ud efter havørred.

EJENDOMMEN:
Den harmoniske, hvidmalede ejendom er pragtfuldt placeret på den over 10.701 kvm store grund, mens der indenfor venter hele 379 kvm fordelt over tre længer. Hertil kommer kælderarealer på i alt 63 kvm. Huset imponerer allerede ved første øjekast, og I lader jer nemt friste til et besøg indenfor, hvor flere kunstnere i tidens løb har ladet sig inspirere. I fornemmer hurtigt, hvordan sælger har opdateret ejendommen de senere år med respekt for husets alder og historie. En historie som blandt andet inkluderer et besøg fra Kong Christian 10. og Dronning Alexandrine, der i 1918 lagde til med kongeskibet "Dannebrog" ved bredden og besøgte husets ejere.

Udforsker I stueetagen, møder I tre stuer en suite, hvorfra den betagende udsigt kan nydes, mens pejsen luner i de kølige måneder. Udsigten følger jer til det store køkken-alrum, som bliver familiens mødested på tværs af aktiviteter. Invita-køkkenet er stilrent og tidløst, og det passer ind i det gennemgående udtryk.

Resten af hjemmet råder over seks værelser, flere toiletter samt to store badeværelser og et separat baderum med sauna fra 2021. Oveni er yderligere en stue, et bryggers samt et disponibelt rum og et værksted i forbindelse med garagen. Bemærk, at det røde bådhus nu er revet ned pga. ringe stand.

Der er desuden mulighed for at tilkøbe yderligere 5.678kvm plantage (arealet med den hvide ladebygning i god stand) for kr. 500.000 med gamle frugttræer.

En historisk ejendom, med masser af plads, på en helt fantastisk grund som går hele vejen ned til vankanten i fuld bredde. Højt beliggende bolig med udsigt, masser af lys og luft, men samtidig meget privat.. Helt klart en ejendom som skal opleves, hvis I drømmer om noget unikt.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741