LEJLIGHED MED EGEN HAVE CENTRALT I ROSKILDE

Kvarteret:
Du bosætter dig meget centralt i Roskilde lige ved RO's Torv, og du kan derfor glæde dig til alle hverdagens bekvemmeligheder inden for gåafstand. Du finder flere supermarkeder, de hyggelige gågader og stationen i løbet af ingen tid, og din dagligdag bliver derfor let som en leg. Roskilde Fjord kan du endvidere nå efter en lille cykeltur.

Ejendommen:
Lejligheden ligger i et charmerende byhus fra 1910 fyldt med sjæl og personlighed, hvortil du får brugsret til terrasse og have. Boligarealet fordeler sig over 80 kvm, og her skal du glæde dig til en nydelig lejlighed, hvor særligt stue, køkken, entré og bryggers har fået en god opdatering i 2021. Køkkenet er fra Multiform og prydet med lækre, italienske fliser på gulvet, som gør rengøringen tilforladelig efter madlavningen. I den rummelige stue finder I en hyggelig brændeovn, som kan holde lejligheden varm i de kolde måneder. De to værelser kan tilgås fra fordelingsgangen, og byder begge på fine muligheder og en rar atmosfære. Badeværelset er nydeligt med separat brus.

Når sommeren står for døren, trækker du ud på terrassen, som du får adgang til direkte fra stuen. Her er der sol fra formiddag til tidlig aften, og den bliver derfor en lækker oase på de varme dage.

Som bonus får du din egen, private parkeringsplads.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987