DEJLIG OASE TÆT PÅ VAND OG NATUR.

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS. ~

KVARTERET:
I finder denne fritidsbolig på en yderst fredelig beliggenhed i et godt sommerhusområde ved Gevninge. Fra matriklen har I kun nogle få minutters gang til Lejre Vig ved Roskilde Fjord, og dertil kommer nærheden til det smukke landskab i Naturpark Skjoldungernes Land. Af praktikaliteter kan det nævnes, at det nærmeste supermarked ligger lige rundt om hjørnet, mens flere indkøbsmuligheder og specialbutikker er tilgængelige i Gevninge. Den korte afstand til Holbækmotorvejen gør det nemt at tilgå området uanset, hvor I kommer fra.

EJENDOMMEN:
Den trekantede grund på 822 kvm rummer det lille, fine sommerhus på 43 kvm, som blev opført i 1967. Haven består hovedsageligt af en plæne, og den sydvestvendte position sikrer utallige timer med direkte sol. Det er desuden værd at nævne, at der er installeret fibernet samt en luft-til-luft varmepumpe i 2018, mens der i 2019 blev lagt ekstra isolering på loftet.

Ved ankomst til adressen kan I parkere i den nyanlagte indkørsel fra 2020 med granitskærver og et flisebelagt område. Derefter træder I ind i stuen, som er lys og indbydende takket være et væg-til-væg vinduesparti og en hyggespredende brændeovn, der er placeret foran en rå murstensvæg. Et velholdt plankegulv fører til et moderniseret køkken med masser af bordplads og opbevaringsløsninger, og som endda har plads til en vaskemaskine. På begge sider af opholdsmiljøet ligger der to gode værelser, hvortil der kommer et nydeligt badeværelse med brus.

Fra stuen har I udgang til et stort, delvist overdækket terrasseområde mod syd, hvor havemøbler og grill kan arrangeres, mens plænen er oplagt til spil og leg.

Med andre ord får I en tidssvarende feriebolig i et fantastisk, naturskønt sommerhusområde.

Der er fibernet på ejendommen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218