Nyhed

OPDATERET OG LÆKKER VILLA MED UDSIGT I VEDDELEV

KVARTERET:
Velkommen til Elleorevej 4, en charmerende og moderne bolig beliggende i det eftertragtede Veddelev, hvor den nemme adgang til fjorden er i højsædet. Fra denne bolig har i ydermere en fin udsigt til fjorden og lystbådehavnen, så aktivitet på vandet er oplagt - også på en almindelig hverdagsaften. Byen er med sin umiddelbare nærhed til Roskilde og den omkransende natur, et perfekt bud på at få det bedste fra to verdener. Her er lokale aktiviteter, man hilser på hinanden, og værner om den attraktive natur som halvøen tilbyder sine beboere og de mange gæster som nyder godt af muligheden for en lang gåtur langs vandet.~

EJENDOMMEN:
Villaen fra 1979 har 219 etagemeter fordelt på tre niveauer og med køkken/alrummet som det klare samlingspunkt. Det åbne lyse køkken er lækkert indrettet med god bordplads og masser af opbevaringsmuligheder. I får et stort spiseområde, som fungerer fint såvel i hverdagen som til fest med mange gæster. Hjemmets store vinkelstue er med vinduespartier mod både øst og vest, hvilket skaber et gennemlyst rum og med plads til at indrette både sofaafsnit, hyggekrog og tv-område. Placeret mellem køkken og stue er der installeret en gennemgående pejs, med udsyn til ilden fra begge sider, som en sikker hyggespreder i de mørke måneder.

Fra stuen er der udgang til fantastisk terrassemiljø i tre niveauer udført i~ksklusivt hårdt Jatoba-træ og opdelt i hyggekroge, solpladser og siddeområder med fjordkig. Her er endda også klargjort til udekøkken. I dette plan får I også en rummelig entre med garderobeplads samt et nydeligt gæstetoilet.

På 1. sal ankommer i på en stor repos/fordelingsgang, praktisk udnyttet med indbyggede skabe og adgang til et for boligen passende badeværelse med gulvvarme. Det er udført i moderne stil, enkelt, elegant og praktisk med væghængt toilet og indbyggede skabe i skunken.
Det store master bedroom er på 18 kvm og med fransk altan og to kviste, der sikrer et lyst soveværelse med fantastisk udsigt til solnedgangene over fjorden. Heroppe får I også to ensartede værelser med kviste, der giver rummelighed og godt lysindfald og fjordudsigt fra det ene

På det nederste niveau får I en anvendelig højloftet kælder, indrettet med et stort multirum med mange anvendelsesmuligheder og adgang til walk-in depotrum. Her er et ekstra badeværelse, i klassisk 70'er stil og oplagt til modernisering efter behov. Desuden følger et vinrum/viktualierum, praktisk bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang og endelig et lille værksted i fyrrummet.

Boligen er opdateret i gennemført ensartet stil, velholdt med sprossede vinduer og bindingsværk for et unikt og charmerende udtryk. Udemiljøet er outstanding og indbyder til at blive brugt hele året. Placeringen er tæt på fjorden, hvilket giver de bedste muligheder for vandsport og rekreative aktiviteter. Denne skønne ejendom præsenterer stilfuld elegance og komfortabelt familieliv, med en enestående udsigt over lystbådehavnen og fjorden.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218