FLOT ETPLANSVILLA TÆT PÅ SKOVEN

KVARTERET
Vil I gerne bo i skønne omgivelser tæt på naturen, så kan denne etplansvilla i Osted være svaret. Jeres kommende hjem ligger på en lukket vej i rolige, børnevenlige omgivelser tæt på forskellige dagligvarebutikker og specialforretninger. Osted har to skoler, hvoraf den ene ligger ved sportshallen og det kommende børnehus. Pendleren vil sætte pris på den korte afstand til nabobyerne og de hyppige busforbindelser til Roskilde, Lejre og Viby, hvorfra toget fortsætter mod København. Slutteligt bosætter I jer tæt på skoven og den flotteste natur.

EJENDOMMEN
Den gule murstensvilla fra 1974 ligger på en 749 kvm grund, som også giver jer en muret garage, et todelt udhus og en solrig have. Selve huset rummer 154 kvm, der fordeler sig via en moderne, åben planløsning med plads til samvær og familietid. I kan glæde jer til at overtage et hjem, der gemmer på en varm atmosfære og behagelig stemning.

Køkkenet og stuen flyder sammen og danner det store opholdsmiljø, som blev malet i 2021. Den ene del af stuen har loft til kip, og dagslyset strømmer ind ad det brede vinduesparti og ned på trægulvet, som breder sig helt op til køkkenet, hvorfra fliserne tager over. Køkkenet er opsat i en vinkelform med en kogeø, så I har vue til spisebordet og stuens bløde møbler nær brændeovnen.

Køkkenet åbner videre til det praktiske bryggers, mens en mellemgang forbinder jer til de to brusebadeværelser med gulvvarme og hjemmets fire gode værelser, der egner sig både som soveværelse, børneværelse og kontor.

Udenfor tilbringes sommerhalvåret i den pragtfulde have, hvor havemøblerne stilles under åben himmel på den sydvestvendte terrasse. Herfra har I udsyn til græsplænen med et bålsted og plads til leg.

Alt i alt en nydelig etplansvilla med en velindrettet planløsning i skønne omgivelser.