NYDELIG VILLA MED STORE VÆRELSER PÅ ROLIG VILAVEJ

KVARTERET:
Huset er beliggende i Øm kun 5 km. fra Roskilde midtby, i naturskønne og rolige omgivelser. Der er stisystem til den velrenommerede Allerslev Skole i Lejre og skolebussen kører stort set lige til døren. Der er gode indkøbsmuligheder i både Lejre og Osted. Endvidere tæt på motorvejsnet, så København kan nås på 30 minutter og kun ca. 10 minutters kørsel til Roskilde centrum. Man er tæt på offentlig transport med busforbindelse direkte til Roskilde samt kort til daginstitutioner som børnehave og vuggestue i nærområdet. Legeplads i området og kun få hundrede meter til Gårdbørnehaven Højen gør boligen ideel til børnefamilien.

EJENDOMMEN:
Præsentabel og vedligeholdt villa opført i 1969 på en 705 kvm stor grund. Boligen har et samlet boligareal på 155 kvm. Via hoveddøren lander du en fin entre med adgang til hhv. bryggerset og køkkenet, så man nemt kan komme af med indkøbsvarer og lignende. Videre fra køkkenet er en stor lys stue med plads til både spisestue og opholdsstue. Derfra adgang til en stor vestvendt udestue fra både gang og stuen.
Bag stuerne er boligen indrettet med 3 store soveværelser, 2 badeværelser -det ene med en sauna, som enten kan lægges til badeværelset eller indrettes til walk in closet.

På selve ejendommen er en indkørsel af passende størrelse med en carport for enden og et praktisk udhus. Haven og terrassen er velplaceret i forhold til solen, og der vil til dagligt ikke kunne høres meget andet end fuglekvider og måske en plæneklipper, og jeres børn vil kunne lege sikkert på den lukkede vej.

Ejenndommen er generelt velholdt, men er selvfølgelig og klar til en modernisering hist og her.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741