259 ETAGEMETER PÅ LUKKET VEJ, CENTRALT I LEJRE

KVARTERET
Emmersvej 8 har en meget central placering i Lejre By, tæt på naturen og med nem adgang til hverdagens praktiske nødvendigheder.
Der er få minutters gang til både Lejre Station, Allerslev Skole, indkøbsmuligheder, forskellige daginstitutioner og det lokale bibliotek. Der er mange muligheder for ture og friluftsaktiviteter i naturskønne omgivelser i umiddelbar nærhed.

EJENDOMMEN
I får en bolig med en god størrelse på hele 259 etagemeter fordelt på to etager, hvoraf den ene er en stor lys kælder på 85 kvm. Huset, som ligger på en 1.074 kvm grund, er fra 1977, men blev renoveret i 2008, hvilket blandt andet inkluderede nyt tag, vinduer, gulve, lofter, vægge, og at der blev åbnet op til loft til kip i stuen, samt at ovenlysvinduerne blev sat i. Derfor fremstår hjemmet også i en nyere stil end et klassisk 1970'er-hus.

Der er et dejligt lysindfald fra ovenlysvinduerne i hjemmet, som også har højt til loftet i gangen og den rummelige stue, hvor sidstnævnte særligt kommer til sin ret om sommeren, da I kan trække den store foldedør til terrassen helt op, så stuen forvandles til et stort, naturligt rum i forbindelse med haven. Der er et dejligt Multiform-køkken med god spiseplads, hvor der er Quooker. Derudover er der mange rum i hjemmet, hvor I får fire værelser samt to badeværelser.

Den omhyggeligt planlagte have fremstår som en harmonisk, frodig oase, hvor der omkring haven er en blandet bevoksning, der sikrer privatliv og ro på det ugenerede udendørsareal. Udenfor finder I også en rummelig carport med rigelig parkering til to biler og et tilhørende skur til opbevaring. Alt i alt et dejligt og harmonisk hjem for hele familien.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218