NÆROMRÅDET:
Byhusene i Fælledskabet ligger i området ved Hyrdehøj Bygade. Hyrdehøj er en bydel i den vestlige del af Roskilde By hvor både byen, marker og skov er tæt på. Samtidigt byder området på gode indkøbsmuligheder og let adgang til offentlig transport. Hyrde-høj ligger desuden højt placeret i landskabet, så flere af byhusene vil have udsigt fra 1. sals højde. Bygaden ligger kun 2,3 kilometer - eller 9 minutter på cykel fra Roskilde Domkirke.

Byhusene er bygget omkring en indre fælled og private grønne baghaver. På denne måde skabes der et fælles indre rum i den nye bebyggelse med naturen som centrum for leg og ophold, hvilket understøtter et levende fællesskab blandt beboere i alle aldre. Samtidig sikrer de private baghaver og afskærmede terrasser en behagelig og naturlig overgang og balance mellem det private og det fælles.

BYHUSENE:
Velkommen til de arkitekttegnede byhuse i to planer med enestående lysindfald, store værelser, og udsigt til grønne områder.

De 35 byhuse varierer i størrelse mellem 123 og 127 m2. Stueetagen indeholder entré, toilet/bryggers, køkken, spisestue og opholds-stue. En trappe leder til 1. sal, hvor der er tre værelser i gode størrelser og et rummeligt badeværelse. Trappen er udført i egetræ og i et stilrent og moderne design. I stueetagen er der prioriteret stor åbenhed mellem stue og have med store vinduespartier til gulv. På 1. sal er der åbent til kip i alle rum - inklusiv trapperum og badeværelse. Den maksimale lofthøjde på 1. sal er derfor omkring 4 meter. Vinduernes størrelser og placeringer giver nogle ekstraordinære lysindfald og udkig, som er lidt ud over det sædvanlige.

Byhusene opføres i solide og gennemprøve- konstruktioner og materialer. Facaderne fremstår i indfarvet puds i skiftende farver fra hus til hus. Husene opføres i fem forskellige farver: hvid, lysegrå, koksgrå, beige og støvet grøn. I facaderne integreres desuden felter af lodret træbeklædning, der ligeledes sammenbygges med indgangspartierne, terras-serne og træskurene. Tagfladernes overflade fremstår med sort tagpap. Indvendige væg-ge og lofter er hvide med en flot mat finish. Der er desuden prioriteret, at de indvendige lofter er glatte uden synlige elementsam-linger.

Der har været fokus på at vælge holdbare naturmaterialer. Indenfor i boligerne er gulvene derfor i en varm naturolieret eg. Gulvene er desuden fuldlimede og med gulvvarme i både stue og på 1. sal. Vinduerne er kvalitetsvinduer fra producenten Krone, som er kendt for sine eksklusive vinduesløsninger. Vinduerne leveres i hvidmalet fyr (pulverlake-ret aluminium udvendigt). Kvalitetskøkkenet fra Svane er stilrent og funktionelt. Køleskab og fryser er indbygget plant i væggen som standard, og opvaskemaskine er integreret bag køkkenfronten.

For specifikke planer af de enkelte huse besøg da hjemmesiden www.hyrdehoej.dk.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Brian Hensrik

Indehaver Ejendomsmægler og valuar, MDE

[email protected]

24947468