NY PRIS

BUD MODTAGES - STILRENT OG ENERGIVENLIGT ENDERÆKKEHUS

KVARTERET
I kan her se frem til en attraktiv beliggenhed i det nyere kvarter Hyrdehøj i Roskilde, der på bedste vis forener nærhed til naturrige omgivelser og korte afstande til hverdagens gøremål. Området er utrolig trygt, og I kan let spadsere til smukke arealer i Hyrdehøj Skov, som ligger under 550 meter væk. Yderligere findes både skole, indkøbsmuligheder og Tjørnegårdsskolen alt sammen i en radius af 650 meter, og har I bil, er der desuden optimale tilkørselsforhold til motorvejsnettet.

EJENDOMMEN
Enderækkehuset ligger i et område hvor ro, natur og harmoni går hånd i hånd. Dette afspejles også i den flotte ejendom, der råder over 126 kvm fordelt over en stueetage og en første sal med gulvvarme i alle rum. Huset er fra 2020 og befinder sig på en god og nem grund på 213 kvm, hvor der også er et mindre udhus.

Ejendommen er energivenlig og lige til at flytte ind i, og indenfor får I både højt til loftet, polerede betongulve i stueplan og flere vinduespartier, som lader dagslyset strømme ind.

Stueetagens kvadratmeter er dedikerede til det åbne opholdsrum. Svane-køkkenet er i et tidløst design med hvide, grebsfrie fronter, der toppes af en bordplade i en matchende nuance, som flot brydes af gulvet. Hertil er der også de nødvendige hvidevarer til rådighed herunder en integreret kaffemaskine samt en Quooker. Endelig afrundes etagen af et toilet. Videre fører trappen jer op til førstesalen, hvor værelsesafdelingen venter jer. Her er der et badeværelse samt tre brugbare værelser med egetræsplankegulve. Værelserne kan takket være deres størrelse arrangeres, som I har brug for.

Endelig får I fornøjelsen af en hyggelig, nem have, der fordelagtigt er orienteret mod syd, så I har glæde af solens stråler det meste af dagen.

Et flot, energivenligt enderækkehus, som står helt klar til at I kan flytte ind.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

50602985