Nybygget lys og moderne villa beliggende i det attraktive Konge-Dronningekvarter.

Fuld fokus på kvalitet og harmoni

Velkommen indenfor i en helt nybygget lavenergivilla fra 2022 som ligger på en fredelig villavej i det attraktive Konge-Dronningekvarter ca. 1,5 kilometer fra Roskilde Havn og 2 km til Domkirken, centrum i Roskilde by hvorfor bylivet også er let tilgængeligt.
Villaen er placeret på en 870 kvadratmeter stor grund på en rolig vej nær skoler, skønne grønne områder, fjorden samt parker i gåafstand. Her får I en fantastisk flot og rummelig indflytningsklar moderne villa på 211 m2. Det er de ekstraordinære løsninger, der gennemsyrer villaen, det er gældende for materialevalg såvel som udførelsen af grundplanen, som på alle måder tilgodeser komfort med et væld af gennemtænkte detaljer såsom genvindingsanlæg for det sunde indeklima, lyse plankegulve, 3 lags alu-vinduer, lydisoleret døre, energimærket A-2015, ekstra loftshøjde, loft til kip, gulvvarme og HTH-elementer. Der er fliser rundt om hele huset og en dejlig have, der er anlagt så den er nem og overskuelig at holde, indkredset af en høj hæk og mørkt raftehegn i lærk. Udelivet får optimale betingelser i den skønne have med hyggelige terrasseområder og god plads til børnenes leg. Det er værd at bemærke, at der er opsat ladestander til opladning af elbil.

Store rum og masser af lysindfald
Grundlæggende er lysindfaldet, de forskudte niveauer samt den ekstra loftshøjde i rummene tre aktiver som er med til at gøre hjemmet så fremragende. I det rummelige og lyse køkken-alrum, hvor der er loft til kip samt akustiklofter, kan I glæde jer over et lækkert lyst og rummeligt køkken med mørke Harmony dark-elementer, hvide bordplader, Quooker og alt i hårde hvidevarer samt masser af bord- og skabsplads. Fra køkkenet og den store køkkenø med spiseplads til 4 personer, kan udsigten ud over haven nydes.~n flot moderne New Yorker væg skaber lys og udsigt fra køkkenet, gennem stuen og ud til haven.

De forskudte niveauer skaber et flot og dynamisk udtryk gennem boligen og den åbne trappe med 2 trin ned i stuen leder dig direkte ned til en dejlig, lys stue med store vestvendte vinduespartier og med direkte udgang til en 17 m2 overdækket terrasse, hvor solen også om aftenen kan nydes. I forlængelse af stuen er der adgang til forældresuiten med et lyst og rummeligt soveværelse med direkte udgang til haven via en terrassedør. Der er naturligvis også adgang til et stort og lyst badeværelse med dobbelt bruseniche samt rummeligt walk-in-closet.
I den anden af huset venter endnu flere lyse og rummelige værelser. Børneafdeling med 3 store værelser samt et badeværelse. Fra husets entré er der adgang til et separat disponibelt rum med vaskemaskine og tørretumbler samt et stort bryggers med HTH elementer.~

De omtrent 2 km til Roskilde centrum understreger samtidig hvor nærliggende bylivet er. I Roskilde er der et bredt udvalg af butikker samt gode spisesteder. Havnelivet med Vikingemuseet og masser af liv og restauranter er værd at fremhæve. Desuden er der S-tog forbindelser til København og endelig når bilen motorvejen på under 10 minutter.

Hvis I er på jagt efter en lys, moderne og indbydende bolig tæt på skole, Roskilde Havn, Roskilde centrum og fjorden, er denne dejlige villa lige noget for jer.
Den skal ses og opleves.~
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741