Bud modtages

STOR UDSIGTSLEJLIGHED MED 4 VÆRELSER

KVARTERET:
Beliggende centralt i Roskilde midtby - tæt på institutioner, skoler, indkøbsmuligheder og både Hyrdehøj- og Boserup Skov i nærmiljøet. I vil være i gåafstand til Roskildes handelsstrøg med de mange lækre butikker, restauranter og cafeer. I cykelafstand ligger endvidere Roskilde Fjord og det hyggelige havnemiljø.

EJENDOMMEN:
Klassisk rødstensejendom i en god og veldrevet ejerforening bestående af 13 lejligheder. Ejendommen har inden for de sidste ca. 8 år fået nyt tag og nye tagvinduer - især til glæde for denne bolig. Der er brugsret til kælderrum samt adgang til tørre- og cykelkælder. Endvidere er der i ejendommen indlagt kabel tv samt bredbåndsforbindelse.

LEJLIGHEDEN:
Den charmerende lejlighed rummer hele 151 kvm og er gennemrenoveret i de senere år, så den i dag fremstår moderne og indbydende. Lejligheden begynder reelt allerede i trappeopgangen, hvor man er den eneste bolig i tagetagen, så det sidste af tappen virker privat.

Inde finde du en stor entré med skabe, et smagfuldt badeværelse med separat bruseniche og toilet samt et ekstra gæstetoilet for sig selv. Fra entreen er der adgang til 3 store værelser - to af dem med skabsplads. En stor lys og lækker stue med brændeovn og udgang til en stor altan med masser af lys. Sidstnævnte byder på et stort oplukkeligt glasparti samt udsigt over en større del af byen og ikke mindst fjorden. Spisestuen og altanen kan nemt blive lejlighedens midtpunkt for jer. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse, et flot køkken i lyse elementer med alt i hårde hvidevare samt vaskemaskine og tørretumbler, så man ikke skal rende i kælderen.

Lejligheden fremstår lys og indbydende med blandt andet flotte plankegulve og flotte tagvinduer. Lejligheden har et fantastisk lysindfald og en unik udsigt over byens tage i Vestbyen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741