VILLA I FLOT STAND MED KIG TIL ROSKILDE FJORD

KVARTERET:
I bliver en del af et utrolig hyggeligt kvarter på en lukket vej i Himmelev i det nordlige Roskilde. Der er få hundrede meter til fjorden, og tæt på har I også alt det praktiske. Der er eksempelvis cirka én kilometer til dagtilbud og skole, mens I når indkøbsmuligheder på under fem minutter i bil. Det tager under et kvarter på cykel at komme ind til Roskilde centrum.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1970 og består af ét plan på 154 kvm. Grunden er på 776 kvm, og ved siden af huset står en muret garage. Der er lagt stik ind til fjernvarme, og det er også værd at bemærke, at badeværelset og gæstetoilettet er moderniseret i 2015. Udover bad og toilet består planløsningen af tre værelser, et bryggers, et køkken og en stue, hvorfra der er udgang til haven.

Det er uden tvivl stuen med udsigt til fjorden, der er hjemmets hjerterum, og her skaber det gavmilde lysindfald fra syd og vest samt de elegante, fletmønstrede gulve en indbydende atmosfære. Ved siden af har I køkkenet, som fremstår pænt og funktionelt, og drømmer I om et køkken-alrum, kan I åbne op mellem stuen og køkkenet. De tre værelser nås via en fordelingsgang, og to af dem har indbyggede skabe. I får let et fjerde værelse ved at dele det største op i to. Både badeværelset og gæstetoilettet ligger nær værelserne, og for enden af gangen kommer I til bryggerset.

Haven er anlagt i en særdeles flot stil med græsplæne, veltrimmede buske og fine bede. I har også et fliseareal mellem huset og garagen, og mod vest har I det dejligste kig til fjorden.

Alt i alt en indbydende og utrolig velholdt villa med en praktisk og naturskøn beliggenhed.