VILLA I FLOT VELHOLDT STAND MED KIG TIL ROSKILDE FJORD

KVARTERET:
Ejendommen ligger på en lukket vej, i det hyggelige Himmelev ~lige nord for Roskilde. Med få hundrede meter til Roskilde Fjord, ca. en kilometer til skole og dags tilbud, fem minutter i bil til indkøbsmuligheder, og hvis du er på cykel er der~max et kvarter til ~Roskilde centrum.

EJENDOMMEN:
Villaen på 154 m2 er opført i 1970 og har en 776 m2 stor grund. På grunden er der en stor garage m/elektrisk port og et dejligt værksted. Badeværelse og gæstetoilet er moderniseret i 2015. Villaen har tre værelser, et bryggers, et køkken og en stue,~hvorfra der er udgang til have.
Der er lige indlagt stik til fjernvarme.

Stuen~med de flotte fletmønstrede træ gulve, det store lysindfald både fra syd og vest er uden tvivl husets hjerterum. Køkkenet der fremstår pænt og funktionelt kan nemt udvides til et køkken-alrum og det vil i den forbindelse åbne op for endnu mere lys mellem køkken og stue. ~

I villaen er der pt. ~tre værelser, hvoraf de to har dejlige store indbyggede skabe, og ønsker man et 4 værelse lader det sig let gøre. ~deværelse samt gæstetoilet har gulvvarme, ligger i forbindelse med værelser og er via fordelingsgang let tilgængelige. Bryggerset er stort med gode muligheder både for vaskesøjle og tørremuligheder.

Haven er anlagt i flot stil, med græsplæne, flotte bede og blomster. Stor terrasse og kig mod fjorden.

Alt i alt en indbydende utrolig velholdt villa med en praktisk og naturskøn beliggenhed.