VELHOLDT VILLA MED UDSIGT OVER ROSKILDE FJORD

KVARTERET:
Lad jer allerførst betage af den fantastiske fjordudsigt, når I ankommer til Fjordvænget 6 i Himmelev, hvorfra I har nem adgang til Roskilde Fjord for enden af vejen. Det er et roligt, familievenligt område, I kommer til at bo i, da villaen ligger på en lukket vej med godt og vel halvanden kilometer til Himmerlev Skole, Børnehus Veddelev, den lokale læge samt indkøb.

EJENDOMMEN:
Boligen blev oprindelig bygget i 1916 og er på 193 kvm i halvandet plan, og I vil fra første øjekast bemærke, hvor velholdt og istandsat villaen er. Huset, som ligger på en 992 kvm grund, blev bl.a. facaderenoveret og fik nyt tag i 2022, og året efter blev der installeret fjernvarme samt istandsat bryggers og fyrrum.

Opholdsrummene i dette hus er indbydende og komfortable med gulvvarme i samtlige rum på nær stuen på førstesalen. Køkken-alrummet byder på et stilfuldt tosidet køkken med åben overgang ind til stuen, hvor den flotte pejseindsats sikrer en hyggelig stemning. En stor glasdør forbinder herfra rummet med de pæne udendørsarealer. Huset rummer yderligere to gode værelser, som fordeler sig på hver sin etage. I stueetagen er der et badeværelse, og på førstesalen er der et toilet samt yderligere en stue, som gør det muligt at etablere flere værelser. Heroppe er der en fantastisk udsigt fra de lyse rum, hvor der også er synlige, hvidmalede bjælker.

Den lukkede have byder på masser af privatliv og hyggelige stunder. Slå jer for eksempel ned på terrassen eller altanen langs husets sydside. På grunden ligger også et udhus, som er udstyret med et praktisk vaskerum, værksted og skur, der giver rigelig plads til opbevaring.

Alt i alt et skønt, rummeligt hjem med en fantastisk beliggenhed og udsigt.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

50602985