LYS OG INDBYDENDE VILLA PÅ HAVNEN I ROSKILDE

KVARTERET:
Det er lidt særligt at kunne sige, at man bor på havnen, men ikke desto mindre er det sandt for denne flotte villa med udsigt til det stemningsfulde havnemiljø og Roskilde Fjord. På samme vis har I kun få hundrede meter til Byparken, og I kan se Domkirken gennem parkens træer. En kort cykeltur bringer jer til Klostermarksskolen, mens I kan gå til pasningstilbud og indkøb. Herfra kan I gå gennem parken til Stændertorvet.

EJENDOMMEN:
Med en særlig beliggenhed i Roskilde står denne gedigne murermestervilla fra 1939 med 130 kvm fordelt over halvandet plan samt 63 kvm i kælderen. Ejendommen præsenterer sig i et klassisk udtryk med rød murstensfacade, rødt tag og hvide vinduer. Netop vinduerne er skiftet i 2014, og i samme omgang har huset gennemgået en renovering, der blandt andet omfatter el, vvs, køkken, badeværelser og gæstetoilet. Og for ekstra komfort får I her centralstøvsuger og gulvvarme i hele stueplan og store dele af kælderen.

Glæd jer til at se det speciallavede snedkerkøkken fra Roar med mahognifronter, mens der videre er åbent til stuen og den tidligere udestue, så I har et herligt opholdsmiljø, hvor I kan være sammen på tværs af madlavningen, middage og afslapning. Etagen råder også over et nydeligt gæstetoilet, mens førstesalen byder på to værelser, hvoraf det ene har et walk-in-closet og det andet et badeværelse en suite. Endelig kan I glæde jer til en totalrenoveret kælder med to disponible rum, som kan bruges til langt mere end opbevaring, samt et bryggers/vaskerum og et lækkert badeværelse.

Udenfor venter der jer en overskuelig, lukket og privat have med en herlig terrasse, hvor I kan arrangere grillen og nyde sommeren.

En virkelig dejlig villa med en fantastisk beliggenhed med nærhed til både havn og bymidte.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981