Nyhed

LEJLIGHED MED FÆLLES HAVE NÆR ROSKILDE HAVN

KVARTERET:
Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til centrum med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb. På cykel er der heller ikke langt til RO's Torv, mens Roskilde Havn, Byparken og Folkeparken sætter tempoet ned med afslapning og hyggelige gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til Roskilde Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på omtrent 35 minutter.

EJENDOMMEN:
Lejligheden har en bekvem placering i stueetagen i en ejendom fra 1947, som er placeret på en 263 kvm stor grund. Indenfor udfolder lejligheden sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Hertil hører en rigtig fin kælderen med flere disponible rum, ligesom der hernede også findes gode fællesfaciliteter såsom et vaskerum og et værksted. Som noget ganske særligt er der flere lejligheder til salg samtidigt (3 stk.) så det er derfor nu muligt at købe flere lejligheder i ejendommen, hvis I ønsker en flergenerationsbolig, ligesom det er oplagt til venneparrene, der ønsker at bo under samme tag.

LEJLIGHEDEN:
Trumfkortet er det herlige køkken-alrum, som samler jer om madlavning og samvær. Køkkenet har rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der to stuer en suite med velplacerede vinduer, som sikrer et pænt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Her kan I samles om hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen. Alternativt kan den ene stue anvendes som et arbejds- eller gæsteværelse. Endelig får I et badeværelse med bruser og gulvvarme. Til boligen hører et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder i kælderen.
Udenfor kan I se frem til en dejlig fælles have, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.

Alt i alt en spændende lejlighed med mange muligheder.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218