LEJLIGHED MED FÆLLES HAVE CENTRALT I ROSKILDE

KVARTERET:
I kan glæde jer til en pragtfuld beliggenhed med gåafstand til centrum, som byder på lækre spisesteder, velassorterede butikker og dagligvareindkøb. På cykel er der ikke langt til RO's Torv, mens Roskilde Havn, Byparken og Folkeparken inviterer til hyggelige gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til Roskilde Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på cirka 35 minutter.

EJENDOMMEN:
Denne charmerende lejlighed har en bekvem placering i stueetagen i en ejendom fra 1947. Indenfor udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Hertil hører en rigtig god kælder, der deles med 1. sals lejligheden i nr. 6B.
Som noget ganske særligt er der flere lejligheder til salg samtidigt (3 stk.) så det er derfor nu muligt at købe flere lejligheder i ejendommen, hvis I ønsker en flergenerationsbolig, ligesom det er oplagt til venneparrene, der ønsker at bo under samme tag.

LEJLIGHEDEN:
Trumfkortet er de to stuer en-suite med dobbelt glasdør og velplacerede vinduer, som sikrer et pænt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den lille hyggelige brændeovn er med til at sætte prikken over i'et. Her kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen. Køkkenet har fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Herfra er der tilmed udgang til en trappe, som fører direkte ned til haven. Videre finder I et soveværelse, hvor der udover et praktisk skab er rigelig plads til en seng og et skrivebord. Endelig er der et badeværelse med bruser.
Udenfor kan I se frem til en dejlig, fælles have, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.
Som bonus er der tilknyttet to private disponible rum i kælderen, ligesom der hernede er fællesfaciliteter i form af et vaskerum og et fyrrum.

Kort og godt en velindrettet lejlighed tæt på naturen og alle hverdagens gøremål.