Nyhed

MEGET VELHOLDT VILLA PÅ BLIND VEJ I SVOGERSLEV

KVARTERET:
Beliggenheden forener på fin vis nærheden til hverdagens gøremål og grønne områder. Her kan I glæde jer til en tryg placering på en rolig, blind vej. Tilmed er der et stort stisystem til skole og idrætsfaciliteter, der ligesom bus, indkøb og daginstitution befinder sig inden for halvanden kilometer. Området byder også på flere søer og skov, som indbyder til afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Roskilde centrum kan klares på ti minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1968 er placeret på en 704 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 123 kvm sig via en veldisponeret planløsning med tre værelser, et køkken-alrum og en stue, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden.
Familiens naturlige samlingspunkt bliver det hyggelige køkken-alrum. Her kan I lægge sidste hånd på middagen, mens børnene sidder og tegner ved spisebordet. Desuden har spisepladsen et stort ovenlysvinduesparti, som trækker dagslyset ind i boligens kerne.
Spisepladsen ligger i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Tilmed får I en lys udestue, hvor I kan tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Her er aflange glaspartier, som både sikrer et skønt lysindfald og giver udgang til terrassen.
Videre finder I tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der et bryggers og et badeværelse med bruseniche.
Når sommeren melder sin ankomst, kan I glæde jer til en flot, vestvendt have med en solrig terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel. Herude er også en græsplæne til leg og aktiviteter i det fri. Som bonus er der en carport, et værksted og et skur.

Alt i alt en meget velholdt villa tæt på naturen og hverdagens gøremål.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741