RENOVERET UDSIGTSVILLA NÆR FJORDEN

FLOT UDSIGTSVILLA PÅ EN STOR SOLRIG GRUND

KVARTERET:
Denne gennemrenoverede ejendom ligger på et af de højeste punkter på Frederiksborgvejstrækningen, hvilket betyder, at I får et betagende vue over midtbyen, Roskilde Domkirke og ikke mindst fjorden.
Netop vandet bliver en integreret del af hverdagen, for I er kun omtrent 300 meter fra de blå bølger, så svømmeture, vandsport og gåture venter. Derudover tager det ikke mere end cirka ti minutter at gå til havnen, ligesom I har nem adgang til midtbyens tilbud.
Lokalområdet Himmelev byder desuden på både skole, pasningstilbud og gode indkøbsmuligheder, mens bussen stopper blot 100 meter fra ejendommen.

EJENDOMMEN:
Den moderniserede bolig er oprindeligt opført i 1958, men i 2017 gennemgik den et større redesign. I får 128 kvm bolig og 55 kvm kælder på en 800 kvm stor grund. I forbindelse med renoveringen etablerede man en helt ny første sal samt veranda og en balkon, ligesom der blev lavet ny tagkonstruktion og lagt tegltag. Derudover er vinduer skiftet, der blev isat nye hoveddøre og køkken, så alt i alt kan I se frem til rammer, der fuldt ud matcher nyere bebyggelse.

Grundplanen tilbyder flere spændende indretningsmuligheder, og det er eksempelvis oplagt med en teenageafdeling nederst med egen indgang. Rundturen starter dog i stueplan, hvor køkken-alrummet bliver hverdagens samlingspunkt med udgang til terrassen, der forkæler med sol skin og udsigt til fjorden. Endelig er her et værelse med walk-in-closet og et badeværelse. Videre ovenpå folder et fantastisk rum sig ud, hvor I kan indrette en stue i de hyggelige rammer og der vil være plads til et ekstra soverum efter behov. Tilmed er der udgang til en imponerende balkon, så I kan nyde de lune sommeraftener med udsigt over byen og inderhavnen. Slutteligt får I en kælder af høj standard med et disponibelt rum, toilet og et vaskerum.

Hele boligen er domineret af lys, udsigt og en stand så god som nyt. Haven bliver Jeres egen grønne oase med en legevenlig græsplæne og fliser om to sider af huset, mens indkørslen har plads til to biler.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741