STOR UNIK EJENDOM PÅ VANDSIDEN MED FORMIDABEL UDSIGT

KVARTERET
I bosætter jer i det attraktive Roskilde, som har alt, hvad I skal bruge i hverdagen. I får kort til både Himmelev Skole, pasningstilbud og idrætsfaciliteter foruden indkøbsmuligheder. Efter kun et øjebliks gang står I ved vandkanten ved Roskilde Fjord på grundejerforeningens fine strandgrund med badebro og opbevaringshus. Pendleren vil sætte pris på den korte afstand til Roskilde Station og den nemme adgang til motorvejen mod København.

EJENDOMMEN:
Den gedigne og velholdte ejendom fra 1960 rummer 282 kvm og er let tilbagetrukket på den 1.484 kvm store grund, så I får dejligt med privatliv. Den sublime udsigt over Roskilde Fjord er noget, man med det samme bemærker, når man går på opdagelse i og udenfor huset, og den forkæler jer med smukke solnedgange over vandet hele året rundt. I får en nem have og flere terrasser, som giver både udsigt mod vandet mod vest og morgensolen mod øst.
Indenfor venter jer en veldisponeret planløsning, som egner sig perfekt til en stor familie. Køkkenet er fra Uno Form og er yderst velholdt. Herfra er der åbent rumforløb ind til spisestuen, som også har vue mod fjorden. Videre finder I den store opholdsstue med smukt sildebensparket i eg, der giver adgang til en indbydende udestue. Her kan I forlænge sommeren og forene haveliv og inden døre på fineste vis, da skydedørene kan åbnes op ud mod haven. Endvidere er der på denne etage to værelser, 1 badeværelse og et gæstetoilet.
Første sal byder på yderligere to værelser, som begge har eget badeværelse. Opholdsstuen med den store vestvendte altan bliver hertil et skønt opholdssted for hele familien.
I den højloftede og alsidige kælder er der garage med plads til to biler samt adskillelige disponible rum til f.eks. værksted, gildesal, kontor ol.

En unik beliggenhed, som skal opleves!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741