UDSIGTSEJENDOM PÅ FREDERIKSBORGVEJ

KVARTERET:
Med blot 37 meter fra matriklen til vandkanten har I her en forrygende placering med en fantastisk udsigt. Således er det let at få adgang til fjorden, hvad end der er tale om løbeture med smuk baggrund, eller I drømmer om at fragte havkajakken de 30 sekunder ud til vandet og glide på overfladen. I har heller ikke langt til Vigen Strandpark, Veddelev Havn eller Himmelev Skov, der er et spændende, kuperet terræn med naturfitness og mulighed for dejlige vandreture og fiskeri.
Ud over den omkransende natur, kan I cykle til daginstitution, skole og indkøb, ligesom det nærliggende Himmelev i det hele taget har mange tilbud til børnefamilien. I bor godt for omfartsvejen og kommer let uden om byens trafik.

EJENDOMMEN:
Den 115 kvm store villa fra 1918 ligger på 692 kvm grund, som er højt hævet, hvilket betyder, at den formidable udsigt naturligvis trækkes helt med hjem på terrassen og i stuen. Vuet bliver ekstra charmerende af, at I kan se til køerne, som græsser på tangen, og de mange svaner, som finder til ro for natten ved det lave vand i den lille vig foran boligen. Desuden højnes grillmiddagene markant på den store træterrasse, når de kan afsluttes med synet af betagende solnedgange, som dagligt tager ny form året igennem. Dertil kommer en baghave med flere terrasser og plads til leg på plænen.

Inden døre udgør de to stuer en suite husets hjerte, og her er det særligt den ene, som har gavn af placeringen mod vandet takket være den dobbelte glasdør til terrassen. Rummenes sammenhæng og opbygningen gør indretningen let at overskue - det er oplagt at have middagsbordet i spisestuen med forbindelse til det klassiske, hvide køkken. Etagen afsluttes af et badeværelse med bruseniche, mens førstesalen byder på et gæstetoilet og to værelser, hvor I kan starte og slutte dagen med den flotte panoramaudsigt mod vest.
Til boligen hører en 23 kvm. muret garage/udhus med mange muligheder og et uudnyttet loft.

En helt fantastisk udsigt fra en ejendom, som enten kan renoveres eller danne grundlag for nybyggerdrømme.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218