VILLA I FORSKUDTE PLAN MED FJORDUDSIGT

KVARTERET:
I bosætter jer i et dejligt nabolag lige ved fjorden på kanten af Himmelev, hvorfra I får kort afstand til Vigen Strandpark, der ligger overfor med gode badefaciliteter. Dertil er Veddelev lystbådehavn kun to kilometer fra adressen, som giver jer dejlige muligheder for at nyde og bruge vandet til havkajak og andet vandsport. Himmelev Skov er få minutters gang væk med stier til løbe- og gåture, ligesom en tryg sti fører jer og jeres børn til Himmelev Skole. Der er også let adgang til motorvejen via omfartsvej samt til togstationen i Trekroner.

EJENDOMMEN:
Villaen, der er indrettet i forskudte plan, er fra 1955 og er placeret på en 812 kvm stor grund, mens kvadratmeterne indenfor breder sig over en god planløsning fordelt på 156 kvm. bolig samt 47 kvm. i kælderen. Boligen er velegnet til en familie, og I kan se frem til gode opholdsrum i form af stue og køkken-alrum i én herlig forening. I køkkenet får I gulvvarme under fliserne, mens der bag de hvide elementer fra 2000 er rigeligt med opbevaringsplads. Stuen er nem at indrette med et spisebord og et komfortabelt sofahjørne, og værd at bemærke er det usædvanligt gode lysindfald, der strømmer ind gennem vinduerne og ikke mindst udsigten til fjorden og ind mod Roskilde by.

Videre finder I i alt tre værelser, hvoraf de to af dem er placeret i stueetagen, suppleret af et nydeligt hvidt badeværelse, mens det sidste ligger for sig selv på første sal sammen med husets andet badeværelse fra 2003/04. Her får I gulvvarme samt en bruseniche delvist beklædt med glasbyggesten, som gør rummet mere luftigt. Øverste plan er oplagt som forældreafdeling med udsigt. Alle værelserne har en fornuftig størrelse, og I får ydermere en højloftet og anvendelig kælder med viktualierum, bryggers med vaskefacilteter samt et disponibelt rum, der sagtens kan fungere som kontor.

Udenfor er haven et skønt sted at tilbringe sommeren med i alt tre terrasser, så I kan følge solens bane dagen igennem. Den sydvendte, hævede træterrasse kan tilgås fra alrummet og forkæler jer med en flot udsigt over vandet. Aftentimerne kan udfolde sig på den læfyldte terrasse med udendørs pejs.

Til boligen hører desuden en garage.

Efter en gang maling er huset lige til at flytte ind i, eller I kan modernisere efter egne ønsker og få jeres drømmebolig ved vandet.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981