SUVERÆN BELIGGENHED TIL VANDET - KAN NU TILBYGGES

KVARTERET:
Her får I en unik beliggenhed på vandsiden med en imponerende udsigt til Roskilde Fjord, havnen, Vikingeskibsmuseet, forbipasserende lystbåde samt bademuligheder, kun få skridt fra jeres bolig. På trods af de naturskønne rammer bor I centralt i Roskilde, hvor byen bugner af butikker og spisesteder, mens pendlermulighederne med togstation og motorvej også er attraktive. Da I har bussen mindre end 100 meter fra boligen, er det ligeledes nemt at komme rundt i byen. Indkøbsmuligheder møder I efter bare én kilometer, og på samme vis sendes skolebørnene afsted på cyklen.

EJENDOMMEN:
Huset er opført i 2005 på en 500 kvm stor grund, og selve boligarealet er 79 kvm med masser af ekstra plads både ovenpå og i kælderen på 78 kvm. Der er foretaget flere renoveringer af huset for bedre udnyttelse af kvm, og for at give boligen et moderne udtryk. Eksempelvis blev der i 2022 moderniseret et rum i kælderetagen, hvor der blev lagt egetræsplankegulv, hvilket også ses andre steder i boligen. Ydermere er huset indvendigt fuldmuret, har gulvvarme samt snedkerkøkken og lydtætte vinduer. Der er tilmed mulighed for at udvide med flere boligkvadratmeter under eksisterende tag grundet en ny lokalplan.

Boligen er i dag indrettet med ét stort og åbent køkken/alrum med masser af vinduer og en udestue tilknyttet, så I får et vildt panoramavue over vandet. Samtidig er her i stueplan en rummelig entre, gæstetoilet samt soveværelse med badeværelse en suite. Ovenpå har I en fin repos samt to disponible rum, der kan indrettes som ekstra værelse/kontor samt stue med udgang til altanen, hvorfra I igen kan nyde den fulde udsigt. Også underetagen er i høj standard med gulvvarme og højt til loftet. Denne omfatter et bryggers, et badeværelse og to disponible rum, hvoraf ét er med egen indgang.

Haven er nem at holde med fliser omkring huset og et stengærde ud mod vandet, som grunden ligger lige ud til. Haven er solrig hele dagen - men intet slår solnedgangen over vandet.
Det forventes, at kommunen kan godkende et boligareal på minimum 130kvm efter godkendt ansøgning. dertil er kælderen, og så kan der etableres op til 50kvm garage eller lignende udbygning med respekt for evt. byggelinjer.

Alt i alt en beliggenhed i sublime rammer.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218