NYDELIGT SOMMERHUS I POPULÆRT KVARTER

KVARTERET:
Beliggenheden er super med strand tæt på. Faktisk er det én af Danmarks bedste strande, som er meget børnevenlig. Den kan I nå efter to minutter i bil eller ti minutter til fods. Derudover er der gode indkøbsmuligheder og et fint liv i byen med caféer og restauranter.

EJENDOMMEN:
Netop nu har I muligheden for at overtage dette meget charmerende sommerhus fra 1972, der er placeret i et attraktivt kvarter i Havnsø. Her er der roligt, men samtidig summer byen af liv og hyggelige stunder. Indenfor råder huset over 59 kvm fordelt på to værelser foruden en opholdsstue i forening med køkkenet. Dertil er der et badeværelse, mens I på den fine grund, der breder sig over 1.254 kvm, også finder et anneks. Der er yderligere flere solrige terrasser.

Sommeren skal selvfølgelig nydes på jeres skønne grund, der er nem at holde. Her kan børnene boltre sig med en fodbold og fangeleg, mens I kan nyde en kølig forfriskning på de to solrige terrasser. Endvidere er der mange spændende dyr i området, og der går derfor tit rådyr, fasaner og harer i haven. Annekset er anvendeligt til eksempelvis ekstra sovepladser, og der er tilsat strøm, så der er dejlig lunt hele året rundt.

Indenfor venter jer en charmerende opholdsstue med fine detaljer som loft til kip og sortmalede bjælker. Det skaber en øget rumfornemmelse, og lysindfaldet fra de store vinduespartier er samtidig med til at sikre en behagelig atmosfære. Der er også brændeovn til de køligere dage. Videre finder I to værelser og et badeværelse med separat brus.

Kort fortalt en oase i Havnsø.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

[email protected]

50602987

Lignende boliger til salg