SKØN VILLA VED GADEKÆR TÆT PÅ ROSKILDE

KVARTERET:
I bosætter jer med udsigt til det charmerende gadekær i den lille landsby Kamstrup, som er et idyllisk og roligt sted med et skønt lokalsamfund. Alligevel er der ikke langt
til Roskilde og hverdagens fornødenheder, som I kan nå på en kort cykeltur. I en radius af lidt over én kilometer finder I skole og daginstitution, ligesom bussen kører 150 meter fra hjemmet. I bil tager det under ti minutter at nå Roskilde Station og centrum, og endelig er der heller ikke langt for pendleren til motorvejen.

EJENDOMMEN:
Boligen er delvist ombygget og sat i stand gennem de seneste to år med respekt for husets oprindelige landstil, og I kan indenfor se frem til 145 kvm, der fordeler sig over en spændende planløsning med originale detaljer. Grunden råder over 1.078 kvm, og haven er netop blevet grundigt renoveret, så der er et minimum af vedligehold og plads til at skabe præcis den have, I har lyst til. I forhaven er der endda plads nok til at anlægge jordvarme. I får masser af plads at boltre jer på samt en solrig terrasse.

I stueplan kan I se frem til et imponerende og samlende alrum, der forener køkkenet med opholdsstuen, og de fritlagte spær er med til at understrege den hyggelige atmosfære i samspil med det fine snedkerkøkken. I midten af rummet er der i forbindelse med renoveringen indbygget en smuk masseovn, som varmer hele huset nænsomt op, og som I også kan bage pizzaer i, da der er ovn i toppen. Fra entreen finder I det nydelige toilet og vaskerum samt det store badeværelse, som har separat muret bruseniche. Ydermere er der et soveværelse og et disponibelt rum. På første sal møder i to rummelige værelser med loft til kip og fritlagte hanebånd foruden en anvendelig repos med udkig til gadekær og smuk natur.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987